AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte bir şey görmek

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, asla harama bulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte bir şey gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bir şey görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek zamanının boşa gideceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli şeyler görmek dua alacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, rızkının azalacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ip görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir