AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli şeyler görmek

Kahve falında renkli şeyler görmek

Kahve falında renkli şeyler görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kirli işlere bulaşacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli şeyler gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında renkli şeyler görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şey ikram etmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey aradığını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi düzeltmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir