AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli ayakkabı giymek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir