AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo renk kumaş görmek

Kahve falında bordo renk kumaş görmek

Kahve falında bordo renk kumaş görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Kahve falında bordo renk kumaş gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Kahve falında bordo renk kumaş görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo kumaş görmek anne ve baba duası alınacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renkli araba görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bordo renk elbise giymek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo renk araba almak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bordo renk ev görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir