AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk kumaş görmek

Kahve falında mor renk kumaş görmek

Kahve falında mor renk kumaş görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kalp kırıklığı olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işinde en iyisi olacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk kumaş gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında mor renk kumaş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor kumaş almak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mor kumaş görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk kumaş görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu renk kumaş görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kumaşlar görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir