AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk gömlek görmek

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yol yordam öğretileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk gömlek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalettir.

Kahve falında renkli gömlek giymek ağız tadının kaçacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk gömlek görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir