AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gömlek giymek

Kahve falında renkli gömlek giymek

Kahve falında renkli gömlek giymek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, daha sonra işlerin açılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında renkli gömlek giymek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı renkli gömlek görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir