AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli gömlek görmek

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayallerinin yıkılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli gömlek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi gömlek görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek almak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir