AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk pantolon giymek

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında açık renk pantolon giymek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli pantolon giymek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında gri renk pantolon giymek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk pantolon görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pantolon giymek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir