AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve perde takmak

Kahve falında eve perde takmak

Kahve falında eve perde takmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, dinde olgunlaşacağına, maddi konuda zayıflayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında eve perde takmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Kahve falında eve perde takmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni perde takmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde takmak hayata küsecek duruma geleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil perde takmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Kahve falında cama tül perde takmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cama perde takmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında eski perde takmak hayırlı günler yaşayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz perde takmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir