AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı perde görmek

Kahve falında altın sarısı perde görmek

Kahve falında altın sarısı perde görmek iyileşme göstereceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalettir.

Kahve falında altın sarısı perde gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız şeylere daha farklı açılardan yaklaşmalısınız, yeni bir yapılandırma gerekiyor olabilir.

Kahve falında altın sarısı perde görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk perde görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalettir.

Kahve falında sarı perde görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında altın perde görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın sarısı kolye görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında altın sarısı yüzük görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı saat görmek yürek yakan biri haline geleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının altın sarısı olduğunu görmek zenginlik elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir