AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil akide şekeri görmek

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bereketli yağmurlara, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil akide şekeri gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında akide şekeri görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Kahve falında akide şekeri almak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akide şekeri görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil şeker görmek çok daha fazla adım atacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir