AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ot biçmek

Kahve falında kuru ot biçmek

Kahve falında kuru ot biçmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru ot biçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında kuru ot biçmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil otları biçmek oldukça büyük başarılara, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot biçmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırpanla ot biçmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ot biçmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında orakla ot biçmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ekin biçmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında orak biçmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir