AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırpanla ot biçmek

Kahve falında tırpanla ot biçmek

Kahve falında tırpanla ot biçmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına alamet eder.

Kahve falında tırpanla ot biçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında tırpanla ot biçmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tırpan biçmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında tırpan görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tırpanla görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tırpan bilemek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ot biçmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir