AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ot biçmek

Kahve falında tarlada ot biçmek

Kahve falında tarlada ot biçmek parasının ve makamının artacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çirkin bir iş yapmaya, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada ot biçmek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında tarlada ot biçmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ot biçmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tırpanla ot biçmek öz güven kazanacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil otları biçmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında orakla ot biçmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında ot biçmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlası biçmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada buğday biçmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir