AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan ot toplamak

Kahve falında topraktan ot toplamak

Kahve falında topraktan ot toplamak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, maddi zarar edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan ot toplamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Kahve falında topraktan ot toplamak sorunlarından kurtulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan ot koparmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda ot toplamak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan ot toplamak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot toplamak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrık otu toplamak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemlik otu toplamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı ot toplamak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir