AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot toplamak

Kahve falında ot toplamak

Kahve falında ot toplamak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ot toplamak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Kahve falında kuru ot toplamak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede ot toplamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot toplamak daha fazla kazanç elde edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında mezardan ot toplamak işinde çok büyük adımlar atacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında topraktan ot toplamak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ot toplamak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalettir.

Kahve falında ot toplamak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir