AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot topladığını görmek

Kahve falında ot topladığını görmek

Kahve falında ot topladığını görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, işlerinin aksayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında ot topladığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında tarlada ot toplamak genç kimselere eğitim vereceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda ot toplamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil otlar toplamak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot toplamak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında topraktan ot toplamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ot toplamak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ot topladığını görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden ot toplamak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir