Kahve falında ot tutmak

Kahve falında ot tutmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, makbul olan şeylere, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ot tutmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Kahve falında ot tutmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ot tutmak büyük zorluklar geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otların arasına saklanmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yıkamak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ot biçmek her işi ile daha çok ses getireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot vermek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, başarının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otlu su görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sararmış ot görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir