AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil otlarda yürümek

Kahve falında yeşil otlarda yürümek

Kahve falında yeşil otlarda yürümek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, verimli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek sorunların yakında son bulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında otlarda yürümek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, zahmet veren işlerin artacağına inanılır.

Kahve falında otların içinde yürümek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Kahve falında otlar içinde yürümek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ot toplamak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir