AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot yolmak

Kahve falında yeşil ot yolmak

Kahve falında yeşil ot yolmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ot yolmak gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Kahve falında yeşil ot yolmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ot yolmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ot yolmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrık otu yolmak zamandan da kar edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bahçede ot yolmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ot yolmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil otları biçmek olayın ağız münakaşasına varacağına, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir