AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mısır görmek

Kahve falında yeşil mısır görmek

Kahve falında yeşil mısır görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil mısır yemek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mısır görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında mısır yığını görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Kahve falında soyulmuş mısır görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mısır tarlası görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir