AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş mısır görmek

Kahve falında soyulmuş mısır görmek

Kahve falında soyulmuş mısır görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, mevkie edineceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, çok zor bir duruma düşeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soyulmuş mısır gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında soyulmuş mısır görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Kahve falında soyulmuş yumurta görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında saç derisinin soyulduğunu görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret eder.

Kahve falında derisi soyulmuş yılan görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta soyup yemek çok hayırlı adımların atılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağının soyulduğunu görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş ceviz görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında komşunun evinin soyulduğunu görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir