AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mermer görmek

Kahve falında yeşil mermer görmek

Kahve falında yeşil mermer görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mermer gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Kahve falında yeşil mermer görmek maddi zarara gireceğine, sorunların tarihe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında parlak mermer görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek sağlıklı bir kişi olmaya, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mermer eşik görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında mermer taşı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında mermer döşemek şansının döneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında mermer yüzük görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir