AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer eşik görmek

Kahve falında mermer eşik görmek

Kahve falında mermer eşik görmek malını ve parasını sağlama alacağına, kırgınlıkların biteceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sorunlar altında ezileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mermer eşik gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında mermer eşik görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak sağlık sorunlarının artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşikliği görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşikte yatmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet eder.

Kahve falında eşik atlamak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşikten atlamak ön plana çıkacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşikte uyumak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir