AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak mermer görmek

Kahve falında parlak mermer görmek

Kahve falında parlak mermer görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kızına daima sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak mermer gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında parlak mermer görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işarettir.

Kahve falında mermer yıkamak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında mermer zemin görmek problemlere çözüm bulunacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında mermer bina görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi mermer görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mermer yüzük görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir