AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer taşı görmek

Kahve falında mermer taşı görmek

Kahve falında mermer taşı görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer taşı gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Kahve falında mermer taşı görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer taş görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında mermer merdivenden inmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mermer taşımak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mermer döşemek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sevinç ve mutluluğa işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir