AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer yüzük görmek

Kahve falında mermer yüzük görmek

Kahve falında mermer yüzük görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında mermer yüzük gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Kahve falında mermer yüzük görmek kesesinin dolacağına, makamını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mermer heykel görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer taş görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar mermeri görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer merdiven görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer cami görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında mermer tuvalet görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir