AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek yolmak

Kahve falında yeşil mercimek yolmak

Kahve falında yeşil mercimek yolmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yolmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Kahve falında yeşil mercimek yolmak iyi halinin kalmayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, başarıları ile konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek yemek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek almak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek hayat daha olumlu bakılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir