AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek başarıdan başarıya koşacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mercimek görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir