AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek almak

Kahve falında yeşil mercimek almak

Kahve falında yeşil mercimek almak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mercimek almak gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru yeşil mercimek görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek geçim kolaylığı yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir