AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorba yapmak

Kahve falında mercimek çorba yapmak

Kahve falında mercimek çorba yapmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, herkesin takdirini toplayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorba yapmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında mercimek çorba yapmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimekli çorba görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek sorunların biteceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, barış için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir