AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek pişirmek

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, işlerinin duracağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek pişirdiğini görmek onlara çok bağlı olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek yemeği pişirmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, strese gireceğine, gergin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir