AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mendil almak

Kahve falında yeşil mendil almak

Kahve falında yeşil mendil almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hak yemeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mendil almak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Kahve falında yeşil mendil görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mendil almak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında sarı mendil görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten mendil almak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Kahve falında mendil vermek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mendil vermek insanlarla iç içe olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak mendil vermek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir