AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten mendil almak

Kahve falında bir erkekten mendil almak

Kahve falında bir erkekten mendil almak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekten mendil almak gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Kahve falında bir erkekten mendil almak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında erkek mendili görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mendille burnunu silmek kişinin rahat bir nefes alacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz mendili görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında işlemeli mendil görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe mendil görmek istediği oranda da eğleneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mendil vermek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir