AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde maydanoz görmek

Kahve falında elinde maydanoz görmek

Kahve falında elinde maydanoz görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet eder.

Kahve falında elinde maydanoz gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında elinde maydanoz görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında maydanoz yıkadığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında taze maydanoz görmek borçlarının hafifleyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz bahçesi görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz marul görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinde maydanoz görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ayıklamak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir