AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kuşak takmak

Kahve falında yeşil kuşak takmak

Kahve falında yeşil kuşak takmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kuşak takmak gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil kuşak takmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşak takmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kuşak takmak hayata küseceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kuşak görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında belinde kuşak görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kuşak görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir