AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kuşak takmak

Kahve falında kırmızı kuşak takmak

Kahve falında kırmızı kuşak takmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sorunların hallolacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kuşak takmak gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Kahve falında kırmızı kuşak takmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kuşak takmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kuşak takmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kuşak görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gelin kuşağı görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir