AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kumaş görmek

Kahve falında siyah kumaş görmek

Kahve falında siyah kumaş görmek kendisi ile baş başa kalacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ele geçen kazancın azalacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, saygınlığının artacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına işarettir.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek kuş gibi hafifleyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında siyah kumaş almak çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında siyah kumaş kesmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kumaş pantolon görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk kumaş görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kumaş görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir