AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil külot giymek

Kahve falında yeşil külot giymek

Kahve falında yeşil külot giymek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil külot giymek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil külot giymek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek bolluk içine olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli külot giymek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek günah ve suç işleyeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek işlerinin büyüyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında külotu ters giymek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeni külot giymek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, geçiminin güçleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek külotu giymek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir