AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil koruk görmek

Kahve falında yeşil koruk görmek

Kahve falında yeşil koruk görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil koruk gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında yeşil koruk yemek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil koruk görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan koruk toplamak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine yorulur.

Kahve falında asmada koruk görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında koruk koparmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm koruk görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koruk suyu görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına inanılır.

Kahve falında koruk üzüm yemek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir