AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm koruk görmek

Kahve falında üzüm koruk görmek

Kahve falında üzüm koruk görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında üzüm koruk gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında üzüm koruk görmek geçmişi unutup geleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında koruk üzüm görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Kahve falında koruk üzüm yemek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında üzüm koruğu görmek uykusuz geceler yaşayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında koruk yediğini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında koruk yemek zahmetli bir işin sona ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koruk suyu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil koruk yemek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir