AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruk suyu görmek

Kahve falında koruk suyu görmek

Kahve falında koruk suyu görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kısmetlerin artacağına, şeytana uyacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, parasının ve malının artacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koruk suyu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Kahve falında koruk suyu görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma koruk görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Kahve falında asmada koruk görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koruk yemek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koruk üzüm yemek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm koruğu görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yaşama hevesinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koruk yediğini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan koruk toplamak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir