AnaSayfa / Genel / Kahve falında koruk koparmak

Kahve falında koruk koparmak

Kahve falında koruk koparmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında koruk koparmak gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında üzüm koruğu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koruk yediğini görmek ayıplı yolara sapacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında koruk üzüm görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında koruk yemek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Kahve falında yeşil koruk yemek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet eder.

Kahve falında asmada koruk görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil koruk görmek üzüntülerini bölüşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm koruk görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir