AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil koruk yemek

Kahve falında yeşil koruk yemek

Kahve falında yeşil koruk yemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, iyi huylar edineceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil koruk yemek gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Kahve falında yeşil koruk yemek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil koruk görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Kahve falında koruk üzüm yemek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koruk yemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm koruk görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koruk koparmak takdir toplayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Kahve falında asma koruk görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında koruk üzüm görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir