AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada koruk görmek

Kahve falında asmada koruk görmek

Kahve falında asmada koruk görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet eder.

Kahve falında asmada koruk gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında asmadan koruk toplamak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında asma koruk görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında asmada koruk görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil koruk görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, servet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında koruk yediğini görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koruk suyu görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koruk üzüm yemek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koruk koparmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir