AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmadan koruk toplamak

Kahve falında asmadan koruk toplamak

Kahve falında asmadan koruk toplamak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asmadan koruk toplamak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında asmadan koruk toplamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında asmada koruk görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında asma koruk görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet eder.

Kahve falında koruk suyu görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm koruğu görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koruk koparmak verimli olacak işler yapacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil koruk yemek hastalıklarının azalacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında koruk üzüm yemek sağlığının da bozulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir