AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kese görmek

Kahve falında yeşil kese görmek

Kahve falında yeşil kese görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, düzenin bozulacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kese gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında yeşil kese görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo kese görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kesen birini görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına inanılır.

Kahve falında koyun keseni görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında birine kese yapmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kesen görmek kimseyle konuşmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kese yapmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir