AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek her daim temkinli olacağına, günahlarına tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında kabuksuz karpuz görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında karpuz kabuğu yemek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek imkânlarını kaybedeceğine, bunun şans olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir