AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, elindekini de bitireceğine, kimse ile tartışmayacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuzun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz kırılması görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış karpuz görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz kırıldığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım karpuz görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve domates görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yeni bir yol tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün karpuz görmek endişeli durumların son bulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir